FAQ – Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind u extra informatie. Indien u nog een andere vraag heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

1Website

Waarom biedt Bitalic relatief goedkoop websites aan?
Bitalic is een onderneming die parallel loopt aan Deactro bv. Op deze manier kunnen werknemers worden ingezet, maar worden er geen overheadkosten zoals kantoorhuur gecreëerd. Daarnaast kan Bitalic routinematig de techniek achter de website ontwikkelen. Zo wordt uw website door een multidisciplinair team ontwikkeld, en kunnen we u toch een aantrekkelijke prijs aanbieden.

 

Heb ik na oplevering van de website nog additionele kosten?
U betaald de kosten voor de ontwikkeling van de website, zoals opgenomen in de offerte en eventueel de hostingkosten. U kunt na oplevering de website zelf onderhouden. De website wordt altijd voorzien van een Content Management System (CMS). Hiermee kunt u tekstuele aanpassingen verrichten in uw website. Daarnaast kunnen eventuele extra modules (zoals een fotoalbum) worden beheerd. U hoeft Bitalic dus niet in te schakelen om aanpassingen te verrichten. Heeft u geen tijd om de aanpassingen door te voeren, of ziet u hier tegenop? Wij kunnen via een onderhoudscontract of op nacalculatie de aanpassingen verrichten.

 

Kan ik invloed uitoefenen op het ontwerp van de website?
Bij de aanvraag van de offerte kunt u optioneel een vragenlijst invullen. Hierin kunt u gedetailleerd aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn. Daarnaast kunt u uw huisstijl aanleveren. Bitalic zal uit deze informatie een webdesign maken. U kunt vervolgens (éénmalig) wijzigingen aangeven in het ontwerp.

 

Wat is Google Analytics?
Analytics is een tool die wordt aangeboden door Google. Hiermee kunt u het gedrag van uw website gedetailleerd monitoren. U kunt bijvoorbeeld zien hoe vaak uw website wordt bezocht, en via welke bronnen of trefwoorden de website wordt gevonden. Bitalic integreert Google Analytics gratis in uw website.

 

Kunt u mijn website ook bouwen in wordpress of een ander CMS?
Bitalic kan websites ontwikkelen in diverse CMS-systemen. Wij kunnen eventueel ook websites ontwikkelen in het populaire weblog CMS wordpress. Heeft u een andere voorkeur, neem dan contact met ons op.

 

Wat betekend zoekmachine-optimalisatie, en waarin voorziet Bitalic?
Bitalic zorgt dat uw website optimaal kan worden geïndexeerd door de zoekmachines. De techniek achter de website zal dus worden ontwikkeld op basis van zoekmachine-vriendelijkheid. Dit garandeert niet per definitie een hoge positie in de resultaten. Dit wordt ook beïnvloed door de contextuele inhoud van de website, de updatefrequentie en het aantal links naar uw website. We kunnen u wel van extra tips voorzien zodat uw website beter vindbaar zal zijn.


2Hosting

Moet ik ook een hostingpakket bij Bitalic afsluiten als ik door jullie een website laat ontwikkelen?
Het is niet noodzakelijk om een hostingpakket bij Bitalic af te sluiten als u een website bij ons laat ontwikkelen. Dit is echter wel aan te raden om technische complicaties te voorkomen. Besluit u elders te hosten, dan kunnen wij u de bestanden die wij hebben ontwikkeld aanleveren. U dient dan zelf de technische configuratie te doen. Bitalic kan ook zelf de website ‘verhuizen’ van onze ontwikkelingsomgeving naar uw hostingpakket. Dit zullen we dan op basis van nacalculatie doen.

 

Als ik een hostingpakket heb afgesloten, ben ik dan eigenaar van de domeinnaam?
Ja, Bitalic is technisch beheerder van de domeinnaam, maar u bent eigenaar. Wilt u deze verhuizen, kunt u dit ten alle tijden doen. U dient echter wel rekening te houden met de opzegtermijn van uw hostingpakket. Deze kan dus nog enige tijd doorlopen.

 

3Overig

Kan ik commissie krijgen over het aandragen van een nieuwe klant?
Jazeker! Als u een nieuwe klant aandraagt bij Bitalic kunt u een commissie van 10% krijgen.Contact opnemen met Bitalic

Bitalic is een interactieve onderneming dus ook interactief te benaderen. Voeg ons dus gerust toe aan uw MSN-lijst om vragen te stellen.

Bitalic

Adres
Plein 38 -13
4001 LJ Tiel
telefoon
+31 (0) 344 666 666

Communiceer

E-mail
info@bitalic.nl
MSN
bitalic@live.com
LinkedIn
Bitalic medewerkers