Hoe werkt het?

Bitalic begeleidt u in de ontwikkeling van uw website. Volgens onderstaand stappenplan zal het productieproces worden ingevuld. Met minimale inspanning voor u wordt de volledige website gerealiseerd.

1Pakket samenstellen

Op deze website kunt u zelf bepalen hoe de website er inhoudelijk uit komt te zien. Na het opstellen van de offerte kunt u extra informatie invullen, zodat Bitalic de website inricht naar uw wensen. Vervolgens ontvangt u een definitieve offerte.

 

3Het ontwerp

Bitalic zal vanuit uw huisstijl een webdesign ontwikkelen. Het ontwerp is uiteraard vanuit gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid opgezet. Hierbij heeft u een controlemoment waarin u eventuele aanpassingen kunt aangeven.

 

5Controle

De website is nu feitelijk klaar. U kunt de website nog éénmaal controleren voor u Bitalic de opdracht geeft de website daadwerkelijk te publiceren.

 

2Aanleveren materiaal

Vervolgens kunt u zelf de inhoud van de website opstellen. U kunt dit gewoon doen in uw eigen vertouwde softwareprogramma. Teksten kunnen worden aangeleverd in Microsoft word formaat. Foto’s kunnen als losse bestanden worden aangeleverd.

 

4Technische realisatie

Als u tevreden bent met het ontwerp, gaat Bitalic verder met de technische realisatie van de website. De website wordt ontwikkeld volgens de meest actuele richtlijnen (van het W3C) zodat uw website optimaal kan worden opgenomen in zoekmachines.

 

6Website online!

Uw website is online gezet! U heeft nu de volledige vrijheid om zelf aan de slag te gaan met de inhoud en om uw website extra te promoten.

 


 

Het enige wat u feitelijk zelf hoeft te doen is de inhoud van de website op te stellen. Bitalic regelt de verdere ontwikkeling van de website volledig. Denk u dat deze werkwijze aansluit bij uw wensen? Ga dan verder en stel uw pakket samen.

Contact opnemen met Bitalic

Bitalic is een interactieve onderneming dus ook interactief te benaderen. Voeg ons gerust toe aan uw MSN-lijst om vragen te stellen.

Bitalic

Adres
Plein 38 -13
4001 LJ Tiel
Telefoon
+31 (0) 344 631 994

Communiceer

E-mail
info@bitalic.nl
MSN
bitalic@live.nl
LinkedIn
Bitalic medewerkers